Krůtí sendvič s polníčkem

Výborná večeře, která zažene chutě na hamburger zdravější variantou. Netučné krůtí maso má skvělou chuť a křupavá kaiserka není nepříjemně nasládlá jako typické hamburgerové housky.

Ingredience (5 x porce)

Na krůtí burger

Houska

Obloha

Postup přípravy

  1. V misce smícháme krůtí maso s nadrobno nasekanou cibulí. Důkladně osolíme a opepříme. Promícháme a rozdělíme na 5 hamburgerových placek. Ty opékáme na grilu z obou stran.
  2. Kaiserku rozpůlíme a obě strany opečeme. Na spodní stranu dáme kečup a majonézu. Přidáme grilovaný hamburger.
  3. Obložíme kolečky cibule, plátky okurku a plátkem rajčete. Nakonec přidáme hrst omytého polníčku.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 323.88 kcal | Protein: 29.63 g | Sacharidy: 12.05 g | z toho cukr: 4.33 g | Tuk: 17.23 g | z toho nas. MK: 3.76 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3206-kruti-sendvic-s-polnickem