Pikantní smažený květák obalovaný v kukuřičné strouhance

Máte rádi smažený květák? Vyzkoušejte ho tentokrát jinak. Chutná výborně.

Reklama

Ingredience

Těstíčko na obalování

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Květák si opláchneme a vložíme do vařící vody. Vaříme zhruba 10 minut, tak aby nám zůstal křupavý. Necháme vychladnout a rozebereme na růžičky.
2.
V misce si smícháme všechny ingredience na těstíčko.
3.
Vychladlý květák obalujeme v těstíčku a potom vložíme do kukuřičné strouhanky, obalíme ze všech stran.
4.
Vkládáme do horkého oleje a smažíme z obou stran do zlatova. Můžeme podávat s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou.

Od: Petuler, 4.10.2021

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
15 min vaření
25 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 20 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, zelenina, vegetariánské
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
425.81 kcal
Protein
14.26 g
Sacharidy
z toho cukr
73.10 g
6.70 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
7.13 g
1.72 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama