Obalovaný květák s brokolicí po vegansku

Obalovaný květák a brokolice,.. Ach :o) Plno lidí většinou tápe, jak udělat trojobal bez vajíčka. Návod je zde :)

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Postup asi není třeba, ale.. Omyjeme a rozebereme na růžičky.
2.
Květák/brokolice nepředvařuji, obaluji ho syrový. Hrašku (nebo strouhanku) si nasypu do jedné misky, kterou osolím, opepřím a zamíchám. V druhé misce připravím dle návodu hrašku „vajíčko“, ve kterém růžičky obalím.
3.
Obalený květák/brokolice lze smažit ve friťáku nebo na pánvičce, ale já ráda peču i v troubě. Po obalení pokládeme na plech vyložený papírem a politý olejem.
4.
Růžičky svrchu ještě trochu potřeme olejem a dáme péct do trouby na 200 – 220 °C. Pečeme cca 45 minut dozlatova, v polovině pečení květák obracíme.
5.
Tip: Po obalení v hrašce „vajíčku“ lze obalovat v sáčku se strouhankou. Vždy rukou sáček uzavřete a protřepejte. Květák se krásně ze všech stran obalí strouhankou.

Od: Liška, 11.12.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
45 min vaření
1 hod celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Liška
Cena ingrediencí: 1 × porce = 19 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
89.26 kcal
Protein
7.17 g
Sacharidy
z toho cukr
10.76 g
5.40 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
0.99 g
0.37 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama