Rostlinný smažák

Je zvláštní, že jsem nikdy obalovaný sýr nevyhledávala, ale když jsem objevila nejlepší sýr značky Green Vie , musela jsem vyzkoušej klasický smažák jako od maminky 🙂

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Oloupeme, omyjeme a nakrájíme brambory. Dáme vařit v osolené vodě a posypeme kmínem.
2.
Sýr rozkrojíme na 4 kousky a začneme obalovat v trojobalu.
3.
Obaluji v cizrnové mouce, pak v hrašce, kterou jsem si připravila místo vajíčka dle návodu na obalu (hraška + voda) a v poslední misce si zase nakombinuji hrašku a cizrnovou mouku.
4.
Sýr není potřeba obalovat dvakrát, tento sýr se neroztéká jako klasický.
5.
Na oleji pak osmažíme z každé strany asi 2 minuty.
6.
Podáváme se zeleninou, případně s vegan tatarkou, ale byla by škoda eliminovat chuť skvělého sýru 🙂

Od: Liška, 17.4.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 30 min
Počet porcí: 2 porce
Autor: Liška
Cena ingrediencí: 53 Kč za porci
Kategorie: hlavní chod, sýr, vegetariánské, veganské

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
728.21 kcal
Protein
10.66 g
Sacharidy
z toho cukr
87.08 g
3.29 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
37.47 g
26.87 g

Detailní rozpis podle ingrediencí