Rostlinný smažák

Je zvláštní, že jsem nikdy obalovaný sýr nevyhledávala, ale když jsem objevila nejlepší sýr značky Green Vie , musela jsem vyzkoušej klasický smažák jako od maminky 🙂

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Oloupeme, omyjeme a nakrájíme brambory. Dáme vařit v osolené vodě a posypeme kmínem.
2.
Sýr rozkrojíme na 4 kousky a začneme obalovat v trojobalu.
3.
Obaluji v cizrnové mouce, pak v hrašce, kterou jsem si připravila místo vajíčka dle návodu na obalu (hraška + voda) a v poslední misce si zase nakombinuji hrašku a cizrnovou mouku.
4.
Sýr není potřeba obalovat dvakrát, tento sýr se neroztéká jako klasický.
5.
Na oleji pak osmažíme z každé strany asi 2 minuty.
6.
Podáváme se zeleninou, případně s vegan tatarkou, ale byla by škoda eliminovat chuť skvělého sýru 🙂

Od: Liška, 17.4.2019

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Liška
Cena ingrediencí: 1 × porce = 52 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, sýr, vegetariánské, veganské, bezlepkové, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
603.90 kcal
Protein
6.78 g
Sacharidy
z toho cukr
71.50 g
2.33 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
30.53 g
26.38 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama