Pečené koleno

Pečené koleno pro milovníky pečeného masa. Koleno má pikantní a zároveň jemně nasládlou chuť.

Reklama

Ingredience

Marináda

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Koleno si opláchneme, vložíme do tlakového hrnce. Zalijeme vodou, přidáme sůl, bobkový list, celý pepř, nové koření a dáme vařit.
2.
Vaříme 1 hodinu.
3.
Smícháme si ingredience na marinádu.
4.
Po uvaření maso naporcujeme, posypeme kmínem, polijeme marinádou a dáme do předem vyhřáté trouby. Pečeme při teplotě 180°C do zlatova, zhruba 1 hodinu a během pečení podléváme marinádou a výpekem.
5.
Po upečení, podáváme s hořčicí, křenem, nakládanou zeleninou a čerstvým pečivem.

Od: Petuler, 25.2.2021

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
2 hod vaření
2 hod 10 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 31 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, vepřové maso, bezlepkové, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
548.73 kcal
Protein
27.47 g
Sacharidy
z toho cukr
19.08 g
11.32 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
39.43 g
10.57 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama