Proteinové lívance

Všichni známe protein. Proteinové nápoje, tyčinky, dokonce těstoviny, pečivo a spoustu dalších produktů. Protein, rovná se svět fitness. Vzhledem k tomu, že proteinové nápoje často a ráda konzumuji, napadlo mě vyzkoušet z této sypké směsi i něco jiného než jen koktejl. Zkusila jsem zaimprovizovat a využít protein k přípravě lívanců. A povedlo se. Abych lívance lehce zpevnila, sáhla jsem po troše ovesných vloček a výsledek byl ideální. Vyzkoušejte si moje proteinové lívanečky, u kterých nemusíte mít výčitky, že vybočíte ze svého stravovacího režimu. :)

Reklama

Ingredience

Na ozdobení

    • nebo
    • nebo
Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Rozehřejeme pánev s trochou kokosového oleje. Mezitím si v misce připravíme těsto na proteinové lívance. Nasypeme do mísy protein. Můžete použít jakoukoliv sypkou směs proteinu (bílkovinový, syrovátkový, sojový, s příchutí). Doplníme o ovesné vločky, erythritol, celé vejce a přilijeme trochu vody. Směs musí mít konzistenci těsta na palačinky. Na rozpáleném oleji smažíme lívanečky dozlatova.
2.
Lívance skládáme do komína a promazáváme tvarohem, jogurtem nebo zakysanou smetanou. Doplníme ovocem, které máme rádi a můžeme zakápnout ořechovým máslem. Turbo snídaně, která vás zasytí na celé dopoledne.

Od: Evánek, 21.2.2021

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
5 min vaření
10 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Evánek
Cena ingrediencí: 1 × porce = 22 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
335.22 kcal
Protein
33.48 g
Sacharidy
z toho cukr
20.66 g
1.40 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
12.00 g
6.43 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama