Luštěninová rýže

Netradiční příloha plná chutných luštěnin. Připravujeme k pečeným masům nebo jen sypanou sýrem jako lehkou večeři. Vyzkoušejte ji.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Cizrnu i fazolky dáme na 24 hodin namočit. Nevadí společné máčení ani vaření.
2.
Poté se solí uvaříme doměkka. Scedíme.
3.
Nakrájíme cibulku na kostičky a dáme restovat na sádlo. Necháme zezlátnout. Přidáme rýží, luštěniny a vegetu. Rychle promícháme a zalijeme vodou.
4.
Uvaříme do změknutí rýže.

Od: Iva V, 2.7.2020

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
24 hod celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 6 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: česká, rýže, přílohy, luštěniny, bezlepkové, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
267.76 kcal
Protein
6.46 g
Sacharidy
z toho cukr
39.93 g
2.31 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
7.34 g
2.66 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama