Luštěninová rýže
Netradiční příloha plná chutných luštěnin. Připravujeme k pečeným masům nebo jen sypanou sýrem jako lehkou večeři. Vyzkoušejte ji.
Ingredience
Postup přípravy
1.
Cizrnu i fazolky dáme na 24 hodin namočit. Nevadí společné máčení ani vaření.
2.
Poté se solí uvaříme doměkka. Scedíme.
3.
Nakrájíme cibulku na kostičky a dáme restovat na sádlo. Necháme zezlátnout. Přidáme rýží, luštěniny a vegetu. Rychle promícháme a zalijeme vodou.
4.
Uvaříme do změknutí rýže.
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 24 hod celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 6 Kč Rozpis na položky |
Kategorie: | česká, rýže, přílohy, luštěniny, bezlepkové, bez laktózy |
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
267.76 kcal |
Protein |
6.46 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
39.93 g
2.31 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
7.34 g
2.66 g
|