Luštěninová rýže

Netradiční příloha plná chutných luštěnin. Připravujeme k pečeným masům nebo jen sypanou sýrem jako lehkou večeři. Vyzkoušejte ji.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Cizrnu i fazolky dáme na 24 hodin namočit. Nevadí společné máčení ani vaření.
  2. Poté se solí uvaříme doměkka. Scedíme.
  3. Nakrájíme cibulku na kostičky a dáme restovat na sádlo. Necháme zezlátnout. Přidáme rýží, luštěniny a vegetu. Rychle promícháme a zalijeme vodou.
  4. Uvaříme do změknutí rýže.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 267.76 kcal | Protein: 6.46 g | Sacharidy: 39.93 g | z toho cukr: 2.31 g | Tuk: 7.34 g | z toho nas. MK: 2.66 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2690-lusteninova-ryze