Čočková polévka bez mouky s bulgurem

Čočková polévka se tradičně připravuje se zásmažkou z bílé mouky a sádla. Vyzkoušejte lehčí verzi a polévku zahustěte rozmixovanou čočkou.

Reklama

Ingredience

Množství na
+
  porce

Postup přípravy

1.
Čočku přes noc namočíme. Poté s bujónem, prolisovaným česnekem a vegetou uvaříme pod pokličkou do měkka.
2.
Bulgur dáme vařit zvlášť.
3.
Z uvařené čočky vytáhneme asi 1/3. Zbytek rozmixujeme dohladka. Přidáme zpět čočku a vmícháme bulgur.
4.
Ochutíme solí a pepřem.

Od: Ráďa 78, 14.5.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
129.49 kcal
Protein
7.58 g
Sacharidy
z toho cukr
20.90 g
0.67 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
0.46 g
0.09 g

Detailní rozpis

Reklama
Reklama