Těstoviny s hráškem a pancettou

Těstoviny s pancettou a hráškem jsou ideální rychlou večeří. Výborné budou, i když použijete místo pancetty slaninu.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Těstoviny uvařte dle návodu, vodu z těstovin nevylévejte.
2.
Na olivovém oleji opečte cibuli a pancettu. Cibuli nechte jen změknout, ne zhnědnout.
3.
Přidejte hrášek a trošku vody z těstovin, nechte povařit asi 3 minuty, až bude hrášek hotový.
4.
Přidejte těstoviny i s troškou vody. Nechte povařit, dokud se voda skoro neodpaří.
5.
Přidejte parmazán a promíchejte. Podávejte sypané parmazánem a čerstvě mletým pepřem.

Od: BunTom, 22.3.2020

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
15 min vaření
20 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: BunTom
Cena ingrediencí: 1 × porce = 74 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, luštěniny, italská, těstoviny
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
862.12 kcal
Protein
28.72 g
Sacharidy
z toho cukr
81.19 g
6.97 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
43.63 g
13.80 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama