Těstoviny s hráškem a pancettou
Těstoviny s pancettou a hráškem jsou ideální rychlou večeří. Výborné budou, i když použijete místo pancetty slaninu.
Reklama
Postup přípravy
1.
Těstoviny uvařte dle návodu, vodu z těstovin nevylévejte.
2.
Na olivovém oleji opečte cibuli a pancettu. Cibuli nechte jen změknout, ne zhnědnout.
3.
Přidejte hrášek a trošku vody z těstovin, nechte povařit asi 3 minuty, až bude hrášek hotový.
4.
Přidejte těstoviny i s troškou vody. Nechte povařit, dokud se voda skoro neodpaří.
5.
Přidejte parmazán a promíchejte. Podávejte sypané parmazánem a čerstvě mletým pepřem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
862.12 kcal |
Protein |
28.72 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
81.19 g
6.97 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
43.63 g
13.80 g
|
Reklama
Reklama