Těstoviny s hráškem a pancettou

Těstoviny s pancettou a hráškem jsou ideální rychlou večeří. Výborné budou, i když použijete místo pancetty slaninu.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Těstoviny uvařte dle návodu, vodu z těstovin nevylévejte.
  2. Na olivovém oleji opečte cibuli a pancettu. Cibuli nechte jen změknout, ne zhnědnout.
  3. Přidejte hrášek a trošku vody z těstovin, nechte povařit asi 3 minuty, až bude hrášek hotový.
  4. Přidejte těstoviny i s troškou vody. Nechte povařit, dokud se voda skoro neodpaří.
  5. Přidejte parmazán a promíchejte. Podávejte sypané parmazánem a čerstvě mletým pepřem.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 862.12 kcal | Protein: 28.72 g | Sacharidy: 81.19 g | z toho cukr: 6.97 g | Tuk: 43.63 g | z toho nas. MK: 13.80 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2502-testoviny-s-hraskem-a-pancettou