Kuřecí kousky s batáty

  • Přidat foto

I oběd ze zbytků, alias "Co dům dal." může být výživný a chutný.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V hrnci s vodou uvaříme batáty (oškrábané, nakrájené na kousky, cca 15 minut - dokud nezměknou) a necháme v teplé vodě, dokud nebude hotové maso.
2.
Kuřecí maso umyjeme ve vodě a vložíme na rozpálenou pánev s ghí a restujeme, dokud se nám maso nezatáhne. Dle chuti přidáme sůl, pepř, kari. Potom plamen ztlumíme a mícháme, dokud nebude maso hotové.
3.
Kuřecí maso a batáty podáváme se zeleninovou oblohou.

Od: Petra, 28.9.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
20 min vaření
30 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petra
Cena ingrediencí: 1 × porce = 39 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, zelenina, drůbeží maso

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
439.44 kcal
Protein
37.50 g
Sacharidy
z toho cukr
34.80 g
7.14 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
16.94 g
9.82 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.