Kuřecí plátek s bramborovými dukátky

  • Přidat foto

Bramborové dukátky jsou výbornou volbou, pokud už se vám zajídají ty samé přílohy (brambory, těstoviny, knedlíky).

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Troubu předehřejeme na 200 °C.
2.
Oloupeme brambory, nakrájíme je na cca 1 cm hrubé plátky, opláchneme ve vodě a vložíme na plech vyložený pečicím papírem. Dle chutí osolíme a opepříme. Vložíme do předem vyhřáté trouby a pečeme po dobu 40 minut.
3.
Kuřecí plátky opláchneme ve vodě, osolíme a opepříme dle chuti a vložíme na rozehřátou pánev s ghí.
4.
Maso a dukátky podáváme se zeleninovou oblohou. Posypeme cibulkou a ozdobíme větvičkou tymiánu.

Od: Petra, 28.9.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
40 min vaření
55 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petra
Cena ingrediencí: 1 × porce = 34 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, drůbeží maso, brambory, pečení

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
474.21 kcal
Protein
40.80 g
Sacharidy
z toho cukr
40.71 g
2.61 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
16.69 g
9.76 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.