Vepřová směs v bramboráku

Perfektní kombinací je výrazná chuť bramborové placky, šťavnatého vepřového masa a červených paprik. Vyzkoušejte ji.

Ingredience

Bramborák

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Vepřové maso nakrájíme na nudličky. Cibuli na kostičky. V hrnci rozehřejeme sádlo a dáme orestovat cibuli. Přidáme vepřové nudličky, ochutíme kořením a dobře promícháme. Podlijeme vodou a dusíme alespoň 1 hodinu.
2.
Papriku nakrájíme na proužky a po hodině dušení přidáme k masu. Dusíme společně do změknutí papriky. Hotovou směs ochutíme solí a pepřem a vypneme.
3.
Připravíme si bramborák. Oškrábeme brambory, nastrouháme, zalijeme mlékem. Ochutíme solí, pepřem a prolisovaným česnekem. Majoránku promneme v dlaních. Přidáme vejce a mouku. Důkladně promícháme, necháme chvíli v pokojové teplotě.
4.
Rozehřejeme olej a smažíme placky dozlatova. Hotové placky naplníme vepřovou směsí a můžeme podávat.

Od: Iva V, 29.6.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 1 hod 30 min
Počet porcí: 2 porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 47 Kč za porci
Kategorie: hlavní chod, česká, vepřové maso, brambory

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
617.46 kcal
Protein
30.00 g
Sacharidy
z toho cukr
57.78 g
10.52 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
29.60 g
10.71 g

Detailní rozpis podle ingrediencí