Špekáčkové bramboráky
Všemi milované voňavé a křupavé bramboráky mohou být ještě lepší. Zkuste nakrájet špekáčky na drobné kousky, osmahnout na pánvi a zalít bramborákovým těstem.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Špekáčky nakrájíme na drobné kousky a dáme stranou.
                2.
                    Brambory oškrábeme a nastrouháme na jemném struhadle. Vymačkáme a vylijeme přebytečnou tekutinu, zalejeme mlékem.
                3.
                    Smícháme s prolisovaným česnekem, kořením a ostatními ingrediencemi. Soli se není třeba bát, dávám 1 lžíci.
                4.
                    Na pánev dáme sádlo a před každou plackou mírně osmahneme část (asi hrst) špekáčků. Osmahnuté špekáčky zaléváme bramborákovým těstem a smažíme z obou stran.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
| Množství | 1 × porce | 
| Energetická hodnota | 496.73 kcal | 
| Protein | 15.82 g | 
| Sacharidy z toho cukr | 67.41 g 5.12 g | 
| Tuk z toho nas. mastné kyseliny | 15.36 g 5.41 g | 
Reklama
    
  Reklama
    
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Od:
                Od:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

