Bramborák s uzeným masem

Výrazně kořeněný bramborák, doplněný uzeným masem je chutnou večeří. Nesmí k němu chybět kyselý zelný salát a sklenka vína.

Ingredience

Na smažení

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Brambory oškrábeme a nastrouháme. Necháme chvíli v pokojové teplotě a několikrát vymačkáme vodu. Po vymačkání zalijeme trochou mléka, aby brambory nezhnědly.
2.
Uzené maso nakrájíme na kostičky, přidáme k bramborům spolu s olejem, vejci a moukou.
3.
Ochutíme prolisovaným česnekem, majoránkou, solí a pepřem. Smažíme na oleji do křupava.

Od: Ráďa 78, 29.6.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 45 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 11 Kč
Kategorie: chuťovky, česká, brambory, z jednoho hrnce

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
507.45 kcal
Protein
10.92 g
Sacharidy
z toho cukr
60.58 g
3.10 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
24.60 g
2.14 g

Detailní rozpis podle ingrediencí