Bramborák s uzeným masem
Výrazně kořeněný bramborák, doplněný uzeným masem je chutnou večeří. Nesmí k němu chybět kyselý zelný salát a sklenka vína.
Ingredience
Na smažení
Postup přípravy
1.
Brambory oškrábeme a nastrouháme. Necháme chvíli v pokojové teplotě a několikrát vymačkáme vodu. Po vymačkání zalijeme trochou mléka, aby brambory nezhnědly.
2.
Uzené maso nakrájíme na kostičky, přidáme k bramborům spolu s olejem, vejci a moukou.
3.
Ochutíme prolisovaným česnekem, majoránkou, solí a pepřem. Smažíme na oleji do křupava.
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 45 min celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 11 Kč |
Kategorie: | chuťovky, česká, brambory, z jednoho hrnce |
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
596.06 kcal |
Protein |
17.11 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
61.86 g
3.60 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
31.19 g
4.14 g
|