Bramboráky

Bramboráky jsou oblíbené především u mužů. Jejich příprava je náročná především proto, že je nutné nastrouhat brambory ručně. Nicméně výsledkem je skvělý a sytý oběd či večeře, a i jeden bramborák vás zasytí.

Reklama

Ingredience

Množství na
  ks

Postup přípravy

1.
Nejprve oloupeme a nastrouháme brambory.
2.
Smícháme je s prolisovaným česnekem. Přidáme sůl, pepř a majoránku.
3.
Nakonec dohustíme těsto moukou.
4.
Na pánev si připravíme olej a necháme ho rozehřát.
5.
Těsto pak naběračkou lijeme na pánev a roztíráme do krajů
6.
Smažíme každou stranu bramboráku do zlatova. Na talíř si připravíme ubrousky a vysušíme bramborák od oleje z obou stran.

Od: Marie, 3.12.2020

Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min příprava
1 hod vaření
1 hod 30 min celkem
Množství: 6 × ks
Autor: Marie
Cena ingrediencí: 1 × ks = 4 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: česká, přílohy, brambory, vegetariánské, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × ks
Energetická hodnota
154.02 kcal
Protein
5.63 g
Sacharidy
z toho cukr
26.80 g
0.84 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
1.68 g
0.51 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama