Bramborákový koláč
Bramborákový koláč si připravujeme jako chuťovku, ale častěji jako méně tradiční přílohu k pečenému nebo dušenému masu. Není olejový jako při smažení a chutná výborně.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Brambory oškrábeme a nastrouháme. Vymačkáme tekutinu a zalijeme horkým mlékem. Smícháme s ostatními ingrediencemi. Česnek do směsi prolisujeme, majoránku rozetřeme v dlaních.
                2.
                    Připravíme si koláčové formy a dno vyložíme pečícím papírem. Směs rozdělíme.
                3.
                    Dáme péct na 170 stupňů na asi 20 minut. Poté zapínáme grilování s cirkulací vzduchu, 220 stupňů a dopečeme dozlatova.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
Množství  | 
                1 × porce  | 
            
Energetická hodnota  | 
                150.40 kcal  | 
            
Protein  | 
                3.92 g  | 
            
| 
                     Sacharidy 
                    z toho cukr 
                 | 
                
                     24.06 g 
                    1.21 g 
                 | 
            
| 
                     Tuk 
                    z toho nas. mastné kyseliny 
                 | 
                
                     3.65 g 
                    0.71 g 
                 | 
            
Reklama
    
  Reklama
    
  




