Bramborák s romadurem

  • Přidat foto

Smažený, křupavý bramborák a na něm výborný, aromatický romadur. Skvělá večeře, ke které nesmí chybět sklenice vychlazeného piva. Romadur má výraznou chuť, proto bramborákové těsto musí být jemnější než tradiční bramborák.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Brambory oškrábeme a nastrouháme. Vymačkáme tekutinu a vylijeme. Přidáme prolisovaný česnek, a koření.
2.
Smícháme s olejem, vejci a polohrubou moukou. Pokud je těsto příliš husté, vlijeme trochu mléka.
3.
Smažíme na sádle do zlatova z obou stran. Vypneme pánev a nakrájíme romadur. Poklademe bramborák a přiklopíme poklicí.
4.
Necháme pár minut rozehřát a můžeme podávat.

Od: Ráďa 78, 26.6.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 5 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 25 Kč
Kategorie: chuťovky, česká, brambory

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
654.17 kcal
Protein
21.14 g
Sacharidy
z toho cukr
74.40 g
3.99 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
30.38 g
7.95 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.