Bramborák s romadurem

Smažený, křupavý bramborák a na něm výborný, aromatický romadur. Skvělá večeře, ke které nesmí chybět sklenice vychlazeného piva. Romadur má výraznou chuť, proto bramborákové těsto musí být jemnější než tradiční bramborák.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Brambory oškrábeme a nastrouháme. Vymačkáme tekutinu a vylijeme. Přidáme prolisovaný česnek, a koření.
2.
Smícháme s olejem, vejci a polohrubou moukou. Pokud je těsto příliš husté, vlijeme trochu mléka.
3.
Smažíme na sádle do zlatova z obou stran. Vypneme pánev a nakrájíme romadur. Poklademe bramborák a přiklopíme poklicí.
4.
Necháme pár minut rozehřát a můžeme podávat.

Od: Ráďa 78, 26.6.2019

Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 5 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 21 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: chuťovky, česká, brambory
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
615.93 kcal
Protein
20.68 g
Sacharidy
z toho cukr
62.63 g
2.45 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
30.01 g
8.77 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama