Bramborák s romadurem

Smažený, křupavý bramborák a na něm výborný, aromatický romadur. Skvělá večeře, ke které nesmí chybět sklenice vychlazeného piva. Romadur má výraznou chuť, proto bramborákové těsto musí být jemnější než tradiční bramborák.

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Brambory oškrábeme a nastrouháme. Vymačkáme tekutinu a vylijeme. Přidáme prolisovaný česnek, a koření.
2.
Smícháme s olejem, vejci a polohrubou moukou. Pokud je těsto příliš husté, vlijeme trochu mléka.
3.
Smažíme na sádle do zlatova z obou stran. Vypneme pánev a nakrájíme romadur. Poklademe bramborák a přiklopíme poklicí.
4.
Necháme pár minut rozehřát a můžeme podávat.

Od: Ráďa 78, 26.6.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 30 min
Počet porcí: 5 porcí
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 25 Kč za porci
Kategorie: chuťovky, česká, brambory

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
645.86 kcal
Protein
20.81 g
Sacharidy
z toho cukr
72.98 g
3.99 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
30.24 g
7.95 g

Detailní rozpis podle ingrediencí