Kuře na olivách

Oblíbená kuřecí pečínka se časem stane nudnou. Pak je na místě vyzkoušet nějakou změnu. Olivy a houby jsou tím pravým. Pochutnáte si s rýží i těstovinami.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Cibuli nakrájíme na proužky a rozehřejeme v zapékací míse na oleji. Přidáme kuřecí stehna okořeněná z obou stran. Podlijeme vodou a pečeme.
2.
Připravíme si žampiony a olivy. Žampiony očistíme a rozkrájíme, olivy rozpůlíme. Po půl hodině pečení přidáme ke kuřeti.
3.
Pečeme alespoň jednu hodinu pod poklicí. Poté na 15 minut odklopíme a dopečeme kůži.
4.
Nakonec vlijeme smetanu a můžeme podávat.

Od: Ráďa 78, 20.5.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod 30 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 53 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, drůbeží maso, pečení, low carb

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
1,419.92 kcal
Protein
50.15 g
Sacharidy
z toho cukr
15.42 g
9.33 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
128.63 g
39.28 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.