Rukolové šťouchané brambory

Vařené brambory jako příloha? Můžete vyzkoušet skvělou obměnu. Peprná rukola se k bramborám dobře hodí a obyčejná příloha bude ihned neobyčejnou.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Brambory uvaříme se solí.
2.
Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na sádle dozlatova.
3.
Rukolu opláchneme a přesekáme na několik částí.
4.
Vařené brambory prošťoucháme s cibulí a sádlem, nakonec přimícháme rukolu.

Od: Iva V, 14.5.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 18 Kč
Kategorie: česká, zelenina, přílohy, brambory

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
730.11 kcal
Protein
15.50 g
Sacharidy
z toho cukr
98.60 g
17.08 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
30.41 g
13.39 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.