Rukolové šťouchané brambory
Vařené brambory jako příloha? Můžete vyzkoušet skvělou obměnu. Peprná rukola se k bramborám dobře hodí a obyčejná příloha bude ihned neobyčejnou.
Ingredience
Postup přípravy
1.
Brambory uvaříme se solí.
2.
Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na sádle dozlatova.
3.
Rukolu opláchneme a přesekáme na několik částí.
4.
Vařené brambory prošťoucháme s cibulí a sádlem, nakonec přimícháme rukolu.
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 30 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 18 Kč |
Kategorie: | česká, zelenina, přílohy, brambory |
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
730.11 kcal |
Protein |
15.50 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
98.60 g
17.08 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
30.41 g
13.39 g
|