Rukolové šťouchané brambory

Vařené brambory jako příloha? Můžete vyzkoušet skvělou obměnu. Peprná rukola se k bramborám dobře hodí a obyčejná příloha bude ihned neobyčejnou.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Brambory uvaříme se solí.
2.
Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na sádle dozlatova.
3.
Rukolu opláchneme a přesekáme na několik částí.
4.
Vařené brambory prošťoucháme s cibulí a sádlem, nakonec přimícháme rukolu.

Od: Iva V, 14.5.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 24 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
982.45 kcal
Protein
20.66 g
Sacharidy
z toho cukr
148.55 g
16.93 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
26.78 g
10.37 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama