Rukolové šťouchané brambory

Vařené brambory jako příloha? Můžete vyzkoušet skvělou obměnu. Peprná rukola se k bramborám dobře hodí a obyčejná příloha bude ihned neobyčejnou.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Brambory uvaříme se solí.
  2. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na sádle dozlatova.
  3. Rukolu opláchneme a přesekáme na několik částí.
  4. Vařené brambory prošťoucháme s cibulí a sádlem, nakonec přimícháme rukolu.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 982.45 kcal | Protein: 20.66 g | Sacharidy: 148.55 g | z toho cukr: 16.93 g | Tuk: 26.78 g | z toho nas. MK: 10.37 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1629-rukolove-stouchane-brambory