Kuřecí vývar se žlutým hrachem

Kuřecí vývar k nedělnímu obědu můžeme připravit na mnoho způsobů. Vyzkoušejte ten s luštěninou, žlutým hrachem. Pro přípravu je ideální, pokud jej nezapomenete předem namočit, bude uvařený za 10 minut.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Namočíme si předem žlutý hrách. Poté dáme vařit zvlášť.
2.
Do velkého hrnce vložíme kuřecí maso i s kůží. Přidáme koření.
3.
Cibuli překrájíme na větší díly, česnek nakrájíme. Kořenovou zeleninu očistíme a vložíme k masu vcelku.
4.
Vaříme na mírném ohni asi 1 hodinu. Poté scedíme vývar a obereme kuřecí maso z kostí.
5.
Nakrájíme kuřecí maso na menší kousky, rozkrájíme i zeleninu kromě cibule a česneku. Vše vrátíme do vývaru, přidáme scezený uvařený hrášek.

Od: Iva V, 6.2.2019

Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod 20 min celkem
Množství: 8 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 12 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: polévka, česká, bezlepkové, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
92.86 kcal
Protein
6.89 g
Sacharidy
z toho cukr
14.00 g
4.30 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
0.68 g
0.12 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama