Kuřecí vývar se žlutým hrachem

Kuřecí vývar k nedělnímu obědu můžeme připravit na mnoho způsobů. Vyzkoušejte ten s luštěninou, žlutým hrachem. Pro přípravu je ideální, pokud jej nezapomenete předem namočit, bude uvařený za 10 minut.

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Namočíme si předem žlutý hrách. Poté dáme vařit zvlášť.
2.
Do velkého hrnce vložíme kuřecí maso i s kůží. Přidáme koření.
3.
Cibuli překrájíme na větší díly, česnek nakrájíme. Kořenovou zeleninu očistíme a vložíme k masu vcelku.
4.
Vaříme na mírném ohni asi 1 hodinu. Poté scedíme vývar a obereme kuřecí maso z kostí.
5.
Nakrájíme kuřecí maso na menší kousky, rozkrájíme i zeleninu kromě cibule a česneku. Vše vrátíme do vývaru, přidáme scezený uvařený hrášek.

Od: Iva V, 6.2.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 1 hod 20 min
Počet porcí: 8 porcí
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 12 Kč za porci
Kategorie: polévka, česká

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
97.28 kcal
Protein
7.17 g
Sacharidy
z toho cukr
15.59 g
5.92 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
0.69 g
0.13 g

Detailní rozpis podle ingrediencí