Krémová česnečka

Máte rádi tradiční česnečku? Dáváte si ji jen na zpravení chuti po náročné noci nebo si ji vaříte i častěji? Do krémové varianty se přímo zamilujete. A když se řekne česnečka, nesmí chybět strouhaný sýr a chlebové krutony.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Rozehřejeme sádlo, přidáme mouku a zpěníme. Prolisujeme česnek, promícháme se základem na jíšku. Jakmile přestane pěnit, zalijeme mlékem. Stále mícháme.
2.
Přilijeme vodu, ochutíme majoránkou, solí, pepřem.
3.
Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a přidáme do polévky. Na mírném ohni vaříme asi 10 minut, do změknutí brambor.
4.
Na talíři dozdobíme krutony a přidáme strouhaný sýr.

Od: Iva V, 26.1.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 4 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
160.70 kcal
Protein
4.88 g
Sacharidy
z toho cukr
19.91 g
4.85 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
6.20 g
2.89 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama