bujón hovězí

×
Energetická hodnota
213.00 kcal
Protein
15.97 g
Sacharidy
z toho cukr
17.40 g
16.71 g
Tuk
nasycené mastné kyseliny
mononenasycené MK
polynenasycené MK
8.89 g
4.32 g
3.62 g
0.33 g
Vláknina
0.00 g
B1 (Thiamin)
0.1 / 1 mg (5.8%)
B2 (Riboflavin)
0.2 / 1 mg (18.7%)
B3 (Niacin)
4.5 / 16 mg (27.9%)
B5 (Kyselina pantothenová)
0.3 / 5 mg (6.0%)
B6 (Pyridoxin)
0.2 / 1 mg (15.4%)
B12 (Kobalamin)
1.0 / 2 μg (41.7%)
Kyselina listová
32.0 / 400 μg (8.0%)
Vitamín A
0.0 / 3,000 IU (0.0%)
Vitamín C
0.0 / 90 mg (0.0%)
Vitamín D
0.0 / 600 IU (0.0%)
Vitamín E
2.2 / 15 mg (14.5%)
Vitamín K
3.2 / 120 μg (2.7%)
Vápník
60.0 / 1,000 mg (6.0%)
Měď
0.0 / 1 mg (0.0%)
Železo
1.0 / 8 mg (12.5%)
Hořčík
51.0 / 420 mg (12.1%)
Fosfor
320.0 / 700 mg (45.7%)
Draslík
446.0 / 4,700 mg (9.5%)
Selen
27.6 / 55 μg (50.2%)
Sodík
26,000.0 / 1,500 mg (1,733.3%)
Zinek
0.0 / 11 mg (0.0%)

Doporučené množství pro dospělého člověka při dietě o 2000 kcal.