Klíčové slovo „jak ušetřit“

Moderní lednice zašle nákupní seznam. Chytrý spotřebič šetří čas i peníze

Od moderní lednice očekáváme tichý a úsporný provoz. Nenechte se ale mýlit. Moderní lednice umí mnohem víc. Například vám přehrají hudbu nebo zobrazí stav zásob během nakupování. Vyberte lednici, která bude pomocníkem i společníkem.

Nákup zdravých potravin vás nemusí zruinovat. Držte se těchto pravidel

Zásady zdravého životního stylu se často hemží doporučením potravin jako losos, plody moře, čerstvá zelenina a ovoce v bio kvalitě, tmavé pečivo atp. Mnohé může právě vysoká cena jednotlivých produktů odradit od nákupu a sáhnou po levnější alternativě. Poodhalíme pravidla nákupu kvalitních potravin, aby je unesla vaše peněženka.

Zařaďte bílkoviny častěji do jídelníčku. Ukážeme vám levné zdroje bílkovin

Bez bílkovin se neobejdete a častá doporučení zmiňují hovězí maso, lososa a kuřecí prsa. Objevíte ale i levnější zdroje bílkovin. Které zdroje bílkovin jsou hodnotné, ale nezabolí peněženku? Představíme vám je a ukážeme, jak je zařadit do jídelníčku.

20 jednoduchých tipů, jak letos utratit méně za jídlo

Také pozorujete, jak z vašeho celkového rozpočtu ukrajují stále vyšší a vyšší částku výdaje na potraviny? Jíst se samozřejmě musí, na druhou stranu ale každá ušetřená koruna v dnešní době potěší. Přinášíme vám proto alespoň malou inspiraci, jak na jídle a při nákupu potravin ušetřit.

26.5.2023

Šetřit energii lze při každém vaření a uspoříte tisíce ročně

Každodenní vaření a pečení znamená vysokou spotřebu plynu a elektřiny. Pokud si osvojíte několik úsporných principů, budete šetřit energii každý den. Způsob, jakým jste zvyklí připravovat jídlo, má na spotřebu energií výrazný vliv. Naučte se vařit úsporně.

22.11.2022