Klíčové slovo „nápoje“

Matcha nápoje: Rozmanitost zeleného prášku

Má jedinečnou chuť a zářivě zelenou barvu. Během krátké chvilky z něj navíc vykouzlíte pestrou paletu lahodných horkých i studených nápojů. Prozradíme postup na ty nejoblíbenější z nich.

15.12.2023

Lahodné vánoční drinky z celého světa

Svařák a punč patří k neochvějné klasice. Existuje ale i spousta dalších báječných drinků, které podtrhnou sváteční atmosféru. Zajímavě zpestří štědrovečerní tabuli, ale klidně si je můžete dopřát v průběhu celého adventního období.

7.12.2023

Bylinková alchymie: Připravte si domácí limonády z čerstvých bylinek

Proměňte voňavou sklizeň z bylinkové zahrádky v lahodný nápoj, který se hodí pro slavnostní příležitosti i běžné popíjení. A nejenže si na něm pochutnáte, zároveň získáte léčivý elixír pro bystrou paměť, klidný spánek, dobré trávení či pročištění těla.

6.10.2023

Domácí limonády: Připravte si osvěžující potěšení bez zbytečné chemie

Sklenka vychlazené limonády zvláště během horkých letních dnů příjemně potěší. Lahodný nápoj si můžete hravě vykouzlit i sami doma. Výsledek bude přesně podle vašich chuťových preferencí, a navíc klidně bez přehršle cukru a umělých přísad.

2.8.2023

Jak se zahřát v zimě: Teplé nápoje s kořením to zvládnou hravě

Závidíte tiše medvědům zimní spánek? Ranní opouštění teplé a útulné postele během mrazivých dní netěší snad nikoho z nás. Naštěstí existuje mnoho způsobů, jak si nejchladnější část roku zpříjemnit. Třeba prohřátím těla. A k tomu dopomohou i kořeněné teplé nápoje. Prozradíme, jak je připravit.

21.11.2022