Klíčové slovo „nápoje“

Domácí sirupy mají nepřekonatelnou chuť a mohou léčit

Jsou jich plné regály, tak proč byste se měli pouštět do výroby domácího? Protože mají dokonalou chuť, stojí jen trochu námahy a pár drobných. Domácí sirupy obsahují velké množství vitamínů, žádná barviva a minimum konzervačních látek.

Holdujete kávě s mlékem a cukrem? Zkuste to tentokrát jinak, tělo vám poděkuje

Káva patří bezpochyby k vůbec nejoblíbenějším nápojům. Při rozumné konzumaci má dokonce spoustu zdravotních benefitů. Pokud si ji ale nejradši vychutnáváte s mlékem a cukrem, rázem získáte šálek plný kalorií, který zdraví příliš nesvědčí. Naštěstí existuje spoustu zajímavých možností, čím běžné kravské mléko a rafinovaný cukr nahradit.

10.6.2022

10 tipů na osvěžující letní limonády a smoothie

Pitný režim je důležité dodržovat nejen v letních měsících, ale i po celý rok. Ovšem v létě si můžete doma připravit vlastní osvěžující a chutné limonády a smoothie z čerstvě sklizeného ovoce z vlastní zahrádky. Připravili jsme pro vás inspiraci v podobě 10 tipů na osvěžující letní limonády a smoothie pro každý den.

Slunce ve sklenici, pohlazení na duši. Je víno opravdu lékem?

O vínu se říká, že chrání před infarktem, prodlužuje život a předchází Alzheimerově chorobě. Je to opravdu všelék? I kdyby nebyl, nemůžete mu upřít, že za vínem stojí dobrá nálada a s dobrou náladou se čelí onemocněním mnohem snáze.

Rostlinné nápoje

V dnešní době, kdy přibývá laktózová intolerance a plno lidí začíná mít pochybnosti o prospěšnosti kravského mléka, trh odpovídá škálou rostlinných variant, na které se dnes spolu podíváme.