Klíčové slovo „svačina“

Chystáte se na výlet? A nechybí vám svačina?

I během pobytu mimo domov je třeba se zasytit a doplnit energii. Kručící žaludek dokáže přehlušit příjemné zážitky z vlakového dobrodružství, výšlapu do přírody či výletu po památkách. Pokud už vám dochází nápady, jakou svačinu přibalit, můžete se inspirovat v následujícím článku.

17.10.2023

Jak vybrat svačinový box pro školáka

Na trhu se s nimi doslova roztrhl pytel. A v té záplavě není vůbec jednoduché se vyznat. Poradíme, podle čeho zvolit ideální box na svačinu do školy a co si při nákupu ohlídat.

26.9.2023

Dobroty z krabičky: Hravé, zdravé i chutné svačiny do školy

Se začátkem školního roku přibyl úkol i rodičům, a to chystání školních svačin. Zatímco starší děti se už dost možná zvládnou obstarat samy, těm mladším je třeba svačinu do školy nachystat. Ideálně takovou, která neskončí v koši, dobře zasytí a dodá vitamíny i energii.

11.9.2023

Křupavá granola: Ideální snídaně i chutná svačinka na cesty

Granola je sladkou a chutnou cereální snídaní, která potěší mlsný jazýček dětí i dospělých. Kromě toho skvěle zasytí, je nutričně bohatá a můžete si ji snadno připravit do zásoby. Pro své vlastnosti se perfektně hodí také jako vydatná svačinka, kterou lze přibalit s sebou kamkoliv na cesty či na výlet.

28.8.2022

Rychlé svačinky 4x jinak

Snad každý člověk jednou dojde do fáze, kdy už neví, co má neustále připravovat k jídlu, aby uspokojil celou rodinu. Pojďme se podívat na 4 časově nenáročné svačinky, které zpestří váš den.