Těstoviny s medvědím česnekem a uzeným masem
Těstoviny s medvědím česnekem a uzeným masem jsou skvělým jarním pokrmem plným svěžích bylinek a výrazné uzené chuti. Kombinace jemně aromatického medvědího česneku s uzeným masem vytváří vyvážené a chutné jídlo, které rychle připravíte a které potěší každého milovníka intenzivních chutí.
Reklama
Postup přípravy
1.
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu ve slané vodě al dente, slijeme a odložíme.
2.
Na pánvi rozehřejeme olivový olej, osmahneme najemno nakrájenou cibuli a česnek do zlatova.
3.
Přidáme nakrájené uzené maso a krátce orestujeme.
4.
Vmícháme nasekaný medvědí česnek a za stálého míchání krátce orestujeme, aby medvědí česnek změkl, ale neztratil barvu.
5.
Přidáme smetanu (pokud používáme), promícháme a dochutíme solí a pepřem.
6.
Vmícháme uvařené těstoviny, dobře promícháme a prohřejeme.
7.
Podáváme posypané nastrouhaným parmazánem.
Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
544.09 kcal |
Protein |
17.61 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
65.95 g
4.25 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
21.48 g
8.57 g
|
Reklama
Reklama