Dvoubarevná bábovka s majonézou a rumem
Bábovka dvou barev, dvou chutí a vůní. Do tmavé části se míchá kakao a rum, do světlé části vanilkový cukr. Máslo se postará o to, že bábovka není suchá a vydrží dlouho měkká.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Máslo nechejte dostatečně změknout nebo jej rozehřejte. Stranou smíchejte mouku s práškem do pečiva.
                2.
                    Vše ostatní kromě kakaa, rumu a vanilkového cukru ušlehejte do pěny. Přidejte i změklé máslo. Smíchejte s moukou.
                3.
                    Z těsta oddělte ¼ a do ní vmíchejte rum a kakao.
                4.
                    Do světlé části vmíchejte vanilkový cukr. Do formy nejprve nalijte světlou část a následně tmavé těsto.
                5.
                    Pečte ve vyhřáté troubě na 180 °C.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
Množství  | 
                1 × porce  | 
            
Energetická hodnota  | 
                254.28 kcal  | 
            
Protein  | 
                2.78 g  | 
            
| 
                     Sacharidy 
                    z toho cukr 
                 | 
                
                     30.53 g 
                    20.23 g 
                 | 
            
| 
                     Tuk 
                    z toho nas. mastné kyseliny 
                 | 
                
                     13.24 g 
                    4.41 g 
                 | 
            
Reklama
    
  Reklama
    
  



