Hrníčková mramorová bábovka

Jemná a chutná bábovka, která je snadná na přípravu. Je možné do bábovky přidat rozinky, ořechy, kokos, čokoládu nebo cokoliv, co máte rádi.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V míse od kuchyňského robota smícháme všechny suroviny na těsto. Pozor, nedávat kakao.
2.
Vymažeme si formu na bábovku a vysypeme moukou.
3.
Polovinu těsta vlijeme do formy a do druhé poloviny přimícháme kakao. Poté dolijeme formu tmavým těstem.
4.
Dáme péct do předehřáté trouby a pečeme zhruba 40 minut při teplotě 180 stupňů.
5.
Po upečení, bábovku vyklopíme z formy, můžeme pocukrovat a podáváme.

Od: Petuler, 22.6.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
45 min vaření
1 hod celkem
Množství: 15 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 2 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
179.94 kcal
Protein
3.52 g
Sacharidy
z toho cukr
21.93 g
8.78 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
8.81 g
1.63 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama