Hrníčková mramorová bábovka
Jemná a chutná bábovka, která je snadná na přípravu. Je možné do bábovky přidat rozinky, ořechy, kokos, čokoládu nebo cokoliv, co máte rádi.
Reklama
Postup přípravy
1.
V míse od kuchyňského robota smícháme všechny suroviny na těsto. Pozor, nedávat kakao.
2.
Vymažeme si formu na bábovku a vysypeme moukou.
3.
Polovinu těsta vlijeme do formy a do druhé poloviny přimícháme kakao. Poté dolijeme formu tmavým těstem.
4.
Dáme péct do předehřáté trouby a pečeme zhruba 40 minut při teplotě 180 stupňů.
5.
Po upečení, bábovku vyklopíme z formy, můžeme pocukrovat a podáváme.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
183.23 kcal |
Protein |
3.03 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
23.05 g
8.75 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
8.71 g
1.62 g
|
Reklama
Reklama