Hrníčková mramorová bábovka
Jemná a chutná bábovka, která je snadná na přípravu. Je možné do bábovky přidat rozinky, ořechy, kokos, čokoládu nebo cokoliv, co máte rádi.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    V míse od kuchyňského robota smícháme všechny suroviny na těsto. Pozor, nedávat kakao.
                2.
                    Vymažeme si formu na bábovku a vysypeme moukou.
                3.
                    Polovinu těsta vlijeme do formy a do druhé poloviny přimícháme kakao. Poté dolijeme formu tmavým těstem.
                4.
                    Dáme péct do předehřáté trouby a pečeme zhruba 40 minut při teplotě 180 stupňů.
                5.
                    Po upečení, bábovku vyklopíme z formy, můžeme pocukrovat a podáváme.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
| Množství | 1 × porce | 
| Energetická hodnota | 183.23 kcal | 
| Protein | 3.03 g | 
| Sacharidy z toho cukr | 23.05 g 8.75 g | 
| Tuk z toho nas. mastné kyseliny | 8.71 g 1.62 g | 
Reklama
    
  Reklama
    
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 Od:
                Od:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

