Hrníčková mramorová bábovka

Jemná a chutná bábovka, která je snadná na přípravu. Je možné do bábovky přidat rozinky, ořechy, kokos, čokoládu nebo cokoliv, co máte rádi.

Ingredience (15 x porce)

Postup přípravy

  1. V míse od kuchyňského robota smícháme všechny suroviny na těsto. Pozor, nedávat kakao.
  2. Vymažeme si formu na bábovku a vysypeme moukou.
  3. Polovinu těsta vlijeme do formy a do druhé poloviny přimícháme kakao. Poté dolijeme formu tmavým těstem.
  4. Dáme péct do předehřáté trouby a pečeme zhruba 40 minut při teplotě 180 stupňů.
  5. Po upečení, bábovku vyklopíme z formy, můžeme pocukrovat a podáváme.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 179.94 kcal | Protein: 3.52 g | Sacharidy: 21.93 g | z toho cukr: 8.78 g | Tuk: 8.81 g | z toho nas. MK: 1.63 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2675-hrnickova-mramorova-babovka