Hrníčková mramorová bábovka
Jemná a chutná bábovka, která je snadná na přípravu. Je možné do bábovky přidat rozinky, ořechy, kokos, čokoládu nebo cokoliv, co máte rádi.
Ingredience (15 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- V míse od kuchyňského robota smícháme všechny suroviny na těsto. Pozor, nedávat kakao.
- Vymažeme si formu na bábovku a vysypeme moukou.
- Polovinu těsta vlijeme do formy a do druhé poloviny přimícháme kakao. Poté dolijeme formu tmavým těstem.
- Dáme péct do předehřáté trouby a pečeme zhruba 40 minut při teplotě 180 stupňů.
- Po upečení, bábovku vyklopíme z formy, můžeme pocukrovat a podáváme.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 179.94 kcal |
Protein: 3.52 g |
Sacharidy: 21.93 g |
z toho cukr: 8.78 g |
Tuk: 8.81 g |
z toho nas. MK: 1.63 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2675-hrnickova-mramorova-babovka