Červená čočka s vejci

Velmi sytá, vyvážená, jednoduchá a rychlá večeře nebo oběd. Možno podávat s pečivem i bez něj.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V jednom hrnci uvaříme čočku - dle návodu na obalu a dochutíme solí dle vlastní chuti.
2.
V druhém hrnci uvaříme vejce - celá vajíčka vkládáme do vroucí vody a necháváme vařit alespoň 10 minut. Hotová, oloupaná, rozkrojená vejce můžeme opět osolit.
3.
Podáváme se zeleninou dle vlastní chuti.

Od: Petra, 16.12.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
10 min vaření
20 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petra
Cena ingrediencí: 1 × porce = 19 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
662.84 kcal
Protein
46.92 g
Sacharidy
z toho cukr
79.08 g
0.33 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
11.62 g
3.32 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama