Červená čočka s vejci
Velmi sytá, vyvážená, jednoduchá a rychlá večeře nebo oběd. Možno podávat s pečivem i bez něj.
Reklama
Postup přípravy
1.
V jednom hrnci uvaříme čočku - dle návodu na obalu a dochutíme solí dle vlastní chuti.
2.
V druhém hrnci uvaříme vejce - celá vajíčka vkládáme do vroucí vody a necháváme vařit alespoň 10 minut. Hotová, oloupaná, rozkrojená vejce můžeme opět osolit.
3.
Podáváme se zeleninou dle vlastní chuti.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
662.84 kcal |
Protein |
46.92 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
79.08 g
0.33 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
11.62 g
3.32 g
|
Reklama
Reklama