Červená čočka s vejci

Velmi sytá, vyvážená, jednoduchá a rychlá večeře nebo oběd. Možno podávat s pečivem i bez něj.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. V jednom hrnci uvaříme čočku - dle návodu na obalu a dochutíme solí dle vlastní chuti.
  2. V druhém hrnci uvaříme vejce - celá vajíčka vkládáme do vroucí vody a necháváme vařit alespoň 10 minut. Hotová, oloupaná, rozkrojená vejce můžeme opět osolit.
  3. Podáváme se zeleninou dle vlastní chuti.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 662.84 kcal | Protein: 46.92 g | Sacharidy: 79.08 g | z toho cukr: 0.33 g | Tuk: 11.62 g | z toho nas. MK: 3.32 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3695-cervena-cocka-s-vejci