Teplý salát s hlívou ústřičnou

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na olivovém oleji orestujte červenou cibuli, nakrájenou na menší měsíčky. Až cibule změkne, přidejte na polovinu rozkrojená cherry rajčata, promíchejte a až začnou pouštět šťávu, přidejte na větší kusy nakrájenou hlívu. Dostatečně osolte a opepřete.
2.
Nakonec zamíchejte do pánve i špenátové listy, až zavadnou, servírujte. Jako příloha se hodí opečená bageta.

Od: Jana Qara, 25.11.2021

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
10 min vaření
15 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Jana Qara
Cena ingrediencí: 1 × porce = 70 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: saláty, zelenina, houby, z jednoho hrnce
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
268.56 kcal
Protein
11.43 g
Sacharidy
z toho cukr
19.33 g
4.35 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
14.97 g
2.07 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama