Teplý salát s hlívou ústřičnou

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Na olivovém oleji orestujte červenou cibuli, nakrájenou na menší měsíčky. Až cibule změkne, přidejte na polovinu rozkrojená cherry rajčata, promíchejte a až začnou pouštět šťávu, přidejte na větší kusy nakrájenou hlívu. Dostatečně osolte a opepřete.
  2. Nakonec zamíchejte do pánve i špenátové listy, až zavadnou, servírujte. Jako příloha se hodí opečená bageta.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 254.18 kcal | Protein: 11.42 g | Sacharidy: 18.96 g | z toho cukr: 4.09 g | Tuk: 15.11 g | z toho nas. MK: 2.03 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3289-teply-salat-s-hlivou-ustricnou