Topinka s kuřecími játry

  • Přidat foto

Většina z nás má oblíbené topinky třeba k pivu nebo vínu na večeři, ale dobrá topinka na snídani vám může zvednout náladu na celý den.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na pánvi si rozpustíme na kostičky nakrájený špek, přidáme na drobno nakrájenou cibuli, očištěná játra a orestujeme do měkka.
2.
Po změknutí rozklepneme do směsi vejce, osolíme, opepříme a necháme zhoustnout.
3.
Chléb si opečeme v toustovači. Hotovou topinku si potřeme česnekem.
4.
Topinku ozdobíme směsí z jater, plátkový sýr si nakrájíme na nudličky a posypeme sýrem. Můžeme dozdobit jarní cibulkou a podáváme.

Od: Petuler, 24.5.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
10 min vaření
15 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 18 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: vnitřnosti, snídaně

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
427.15 kcal
Protein
32.53 g
Sacharidy
z toho cukr
29.63 g
3.79 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
20.16 g
8.10 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.