Topinka s kuřecími játry
- Přidat foto
-
Reklama
Většina z nás má oblíbené topinky třeba k pivu nebo vínu na večeři, ale dobrá topinka na snídani vám může zvednout náladu na celý den.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Na pánvi si rozpustíme na kostičky nakrájený špek, přidáme na drobno nakrájenou cibuli, očištěná játra a orestujeme do měkka.
2.
Po změknutí rozklepneme do směsi vejce, osolíme, opepříme a necháme zhoustnout.
3.
Chléb si opečeme v toustovači. Hotovou topinku si potřeme česnekem.
4.
Topinku ozdobíme směsí z jater, plátkový sýr si nakrájíme na nudličky a posypeme sýrem. Můžeme dozdobit jarní cibulkou a podáváme.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 10 min vaření 15 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 17 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
404.20 kcal |
Protein |
27.71 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
19.63 g
4.72 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
23.16 g
9.58 g
|
Reklama
Reklama