Topinka s kuřecími játry

Většina z nás má oblíbené topinky třeba k pivu nebo vínu na večeři, ale dobrá topinka na snídani vám může zvednout náladu na celý den.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na pánvi si rozpustíme na kostičky nakrájený špek, přidáme na drobno nakrájenou cibuli, očištěná játra a orestujeme do měkka.
2.
Po změknutí rozklepneme do směsi vejce, osolíme, opepříme a necháme zhoustnout.
3.
Chléb si opečeme v toustovači. Hotovou topinku si potřeme česnekem.
4.
Topinku ozdobíme směsí z jater, plátkový sýr si nakrájíme na nudličky a posypeme sýrem. Můžeme dozdobit jarní cibulkou a podáváme.

Od: Petuler, 24.5.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
10 min vaření
15 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 17 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
404.20 kcal
Protein
27.71 g
Sacharidy
z toho cukr
19.63 g
4.72 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
23.16 g
9.58 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama