Topinka s kuřecími játry
Většina z nás má oblíbené topinky třeba k pivu nebo vínu na večeři, ale dobrá topinka na snídani vám může zvednout náladu na celý den.
Ingredience (1 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Na pánvi si rozpustíme na kostičky nakrájený špek, přidáme na drobno nakrájenou cibuli, očištěná játra a orestujeme do měkka.
- Po změknutí rozklepneme do směsi vejce, osolíme, opepříme a necháme zhoustnout.
- Chléb si opečeme v toustovači. Hotovou topinku si potřeme česnekem.
- Topinku ozdobíme směsí z jater, plátkový sýr si nakrájíme na nudličky a posypeme sýrem. Můžeme dozdobit jarní cibulkou a podáváme.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 406.44 kcal |
Protein: 28.22 g |
Sacharidy: 18.74 g |
z toho cukr: 4.74 g |
Tuk: 23.50 g |
z toho nas. MK: 9.58 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2618-topinka-s-kurecimi-jatry