Kapustová polévka s opečenou slaninou

Kapustová polévka je dělaná jako krém. Na konci jsem přidala kousky kapusty a opečenou slaninu na pánvi. Není zahuštěná moukou.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V hrnci si rozehřejeme sádlo a opečeme cibuli na kostky. Poté přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu a nakrájenou kapustu. Vše společně orestujeme. Trochu nakrájené kapusty si necháme na přidání do krému.
2.
Zalijeme zeleninovým vývarem a vaříme do měkka. Po uvaření odstavíme ze sporáku a rozmixujeme tyčovým mixérem na krém.
3.
Po rozmixování prolisujeme do polévky, česnek, dochutíme solí, pepřem a vegetou.
4.
Přidáme na drobno nakrájené syrové kousky kapusty. Na pánvi opečeme nudličky anglické slaniny a můžeme podávat.

Od: Petuler, 22.1.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
20 min vaření
25 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 21 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
469.91 kcal
Protein
15.16 g
Sacharidy
z toho cukr
17.22 g
6.90 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
35.79 g
17.32 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama