Čevabčiči s bramborem

Jednoduchý recept z mletého masa, který skvěle chutná. Recept je vhodný i pro ty, co jedí bez lepkovou stravu.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Mleté maso si dáme do misky, osolíme, opepříme, prolisujeme do něj česnek, přidáme worcester, hořčici a vejce.
2.
Vše promícháme a z mletého masa tvoříme malé karbanátky, které opečeme na pánvi v rozpáleném sádle.
3.
Po opečení, potřeme hořčicí, posypeme cibulí nakrájenou na kolečka a podáváme s vařeným bramborem.

Od: Petuler, 6.12.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
20 min vaření
30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 19 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
670.42 kcal
Protein
24.86 g
Sacharidy
z toho cukr
28.00 g
2.88 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
49.65 g
14.16 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama