Čevabčiči s bramborem

Jednoduchý recept z mletého masa, který skvěle chutná. Recept je vhodný i pro ty, co jedí bez lepkovou stravu.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Mleté maso si dáme do misky, osolíme, opepříme, prolisujeme do něj česnek, přidáme worcester, hořčici a vejce.
  2. Vše promícháme a z mletého masa tvoříme malé karbanátky, které opečeme na pánvi v rozpáleném sádle.
  3. Po opečení, potřeme hořčicí, posypeme cibulí nakrájenou na kolečka a podáváme s vařeným bramborem.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 670.42 kcal | Protein: 24.86 g | Sacharidy: 28.00 g | z toho cukr: 2.88 g | Tuk: 49.65 g | z toho nas. MK: 14.16 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2254-cevabcici-s-bramborem