Kávová srdíčka slepovaná meruňkovou marmeládou

Kávové těsto, meruňková marmeláda a čokoláda je vynikající kombinace, zkuste a uvidíte.

Ingredience

    • nebo

na polevu

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Z uvedených surovin si vypracujeme těsto a necháme ho alespoň dvě hodiny v chladu odpočinout.
2.
Poté si vyválíme plát a vykrajujeme srdíčka. Poklademe na plech vyložený pečícím papírem a pečeme na 180 stupňů dorůžova.
3.
Srdíčka slepujeme marmeládou, já jsem použila meruňkovou, ale taková pomerančová by také nebyla špatná.
4.
Čokoládu na vaření s tukem rozpustíme ve vodní lázni a máme hotovou polevu, ve které máčíme vždy polovinu srdíčka.

Od: Šárka75, 2.12.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 2 hod celkem
Množství: 50 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 2 Kč
Kategorie: cukroví, Vánoce, vegetariánské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
78.46 kcal
Protein
0.90 g
Sacharidy
z toho cukr
7.52 g
3.19 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
4.97 g
2.77 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.