Kávová srdíčka s máslovým krémem máčená v čokoládě a mletých oříšcích

Tato kávová srdíčka doporučuji péct alespoň dva týdny před konzumací, potřebují více času na změknutí. A nemusíte je péct pouze na vánoce, ale třeba i na velikonoce či na jakoukoliv oslavu.

Reklama

Ingredience

    • nebo

na krém

na namáčení slepeného cukroví

na obalení

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Z uvedených surovin si zpracujeme těsto a necháme alespoň dvě hodiny v chladu odpočinout.
2.
Poté si vyválíme plát a vykrajujeme srdíčka.
3.
Pečeme ve vyhřáté troubě na 180 stupňů dorůžova.
4.
Slepujeme máslovým krémem, který si připravíme velmi jednoduše. Vyšleháme moučkový cukr s vaječným žloutkem a poté zašleháme změklé máslo.
5.
Slepené cukroví máčíme z poloviny v čokoládové polevě, kterou si připravíme ve vodní lázni z čokolády na vaření a Omegy. Nakonec čokoládovou polovinu obalíme v mletých oříšcích.

Od: Šárka75, 19.1.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod příprava
30 min vaření
3 hod 30 min celkem
Množství: 45 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 4 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
139.30 kcal
Protein
1.35 g
Sacharidy
z toho cukr
10.60 g
5.75 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
10.17 g
5.47 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama