Kávová srdíčka slepovaná meruňkovou marmeládou

Kávové těsto, meruňková marmeláda a čokoláda je vynikající kombinace, zkuste a uvidíte.

Ingredience (50 x porce)

na polevu

Postup přípravy

  1. Z uvedených surovin si vypracujeme těsto a necháme ho alespoň dvě hodiny v chladu odpočinout.
  2. Poté si vyválíme plát a vykrajujeme srdíčka. Poklademe na plech vyložený pečícím papírem a pečeme na 180 stupňů dorůžova.
  3. Srdíčka slepujeme marmeládou, já jsem použila meruňkovou, ale taková pomerančová by také nebyla špatná.
  4. Čokoládu na vaření s tukem rozpustíme ve vodní lázni a máme hotovou polevu, ve které máčíme vždy polovinu srdíčka.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 78.98 kcal | Protein: 0.88 g | Sacharidy: 7.32 g | z toho cukr: 2.71 g | Tuk: 5.04 g | z toho nas. MK: 3.08 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2235-kavova-srdicka-slepovana-merunkovou-marmeladou