Kávové těsto, meruňková marmeláda a čokoláda je vynikající kombinace, zkuste a uvidíte.
Ingredience (50 x porce)
nebo
na polevu
Postup přípravy
Z uvedených surovin si vypracujeme těsto a necháme ho alespoň dvě hodiny v chladu odpočinout.
Poté si vyválíme plát a vykrajujeme srdíčka. Poklademe na plech vyložený pečícím papírem a pečeme na 180 stupňů dorůžova.
Srdíčka slepujeme marmeládou, já jsem použila meruňkovou, ale taková pomerančová by také nebyla špatná.
Čokoládu na vaření s tukem rozpustíme ve vodní lázni a máme hotovou polevu, ve které máčíme vždy polovinu srdíčka.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 78.98 kcal |
Protein: 0.88 g |
Sacharidy: 7.32 g |
z toho cukr: 2.71 g |
Tuk: 5.04 g |
z toho nas. MK: 3.08 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2235-kavova-srdicka-slepovana-merunkovou-marmeladou