Zapečená kotleta s goudou a pyré z máslové dýně

Zapečená kotleta je dochucená smetanou a sýrem, doplněná o pyré z máslové dýně. Maslová dýně má velmi jemnou chuť, a proto vás spojení všech těchto chutí mile překvapí.

Reklama

Ingredience

Dýňové pyré

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Plátky kotlety si naklepeme a nařízneme po stranách. Osolíme, opepříme, dáme špetku kari.
2.
V pánvi si rozehřejeme sádlo a plátky kotlety opékáme do zlatova. Během opékání si nakrájíme cibuli na kolečka a přidáme k masu.
3.
Zalijeme smetanou a poklademe plátky goudy. Pod poklicí necháme zapéct.
4.
Máslovou dýni si rozkrojíme, vydlabeme semínka, oloupeme a nakrájíme na kostky. Dáme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme a vaříme do měkka.
5.
Po uvaření vodu slijeme, přidáme máslo a tyčovým mixérem mixujeme. Podle konzistence přidáme smetanu.
6.
A můžeme podávat.

Od: Petuler, 26.11.2019

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas:
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 45 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, vepřové maso, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
810.57 kcal
Protein
46.63 g
Sacharidy
z toho cukr
20.68 g
16.07 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
59.91 g
33.98 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama