Kuřecí steak s růžičkovou kapustou

Pro ty, co mají rádi jídlo bez klasických příloh a využívají spíše jako přílohu zeleninu, můžu tento recept doporučit. Jídlo je nejen snadné na přípravu, ale také výborně chutná.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Růžičkovou kapustu vložíme do vařící osolené vody a vaříme asi 4 minuty. Poté ochladíme ve studené vodě, aby nám zůstala krásně zelená.
2.
Kuřecí prsa si osolíme a opepříme, neklepeme.
3.
Rozehřejeme si v pánvi olej a maso opečeme dozlatova. Vyndáme maso z pánve a dáme odležet.
4.
Do výpeku v pánvi si dáme nakrájenou cibuli na kostičky, slaninu na nudličky, česnek na plátky, přidáme kousek másla, kapustu a vše opečeme.
5.
Nakonec vrátíme maso zpět, prohřejeme a můžeme podávat.

Od: Petuler, 10.10.2019

Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
30 min vaření
40 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 46 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, zelenina, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
478.84 kcal
Protein
45.11 g
Sacharidy
z toho cukr
13.46 g
6.01 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
24.48 g
11.66 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama