Vepřová plec na houbách bez lepku

Pokud jste právě přišli z lesa s košíkem hub a nevíte co teď s nimi a máte po ruce vepřové maso, vyzkoušejte tento recept.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V hrnci si rozpustíme sádlo společně s kostičkami slaniny. Přidáme cibuli na kostky, kmín a opékáme.
2.
Až se cibule opeče, přidáme nakrájené čerstvé houby a chvíli podusíme.
3.
Mezi tím co se nám vše v hrnci dusí, si nakrájíme vepřovou plec na kostky.
4.
Poté dáme osolené a opepřené maso do hrnce a přidáme hořčici. Necháme maso zatáhnout a podlejeme vývarem. Přikryjeme poklicí a vaříme do změknutí.
5.
Můžeme podávat s rýží, knedlíkem, kuskusem, sterilovaným okurkem...

Od: Petuler, 25.8.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
1 hod 15 min celkem
Množství: 5 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 20 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
325.85 kcal
Protein
26.71 g
Sacharidy
z toho cukr
6.23 g
1.90 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
22.05 g
7.33 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama