Opékané brambory s tomatovým dipem

  • Přidat foto

Výborný způsob, jak zpracovat přebytečné vařené brambory. S ostřejším dipem se hodí i jako chuťovka k vínu.

Ingredience

Dip

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nejprve si připravíme dip. V misce smícháme ingredience s prolisovaným česnekem. Dáme vychladit.
2.
Vařené brambory nakrájíme na tenká kolečka. Smažíme na oleji do zlatova. Hotové dáme okapat na ubrousek.
3.
Přendáme na talíř, posolíme a podáváme spolu s dipem.

Od: Ráďa 78, 16.6.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 22 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: předkrm, chuťovky, česká, brambory, vegetariánské, bezlepkové

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
669.99 kcal
Protein
17.65 g
Sacharidy
z toho cukr
105.31 g
9.82 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
14.97 g
3.67 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.