Opékané brambory s tomatovým dipem

Výborný způsob, jak zpracovat přebytečné vařené brambory. S ostřejším dipem se hodí i jako chuťovka k vínu.

Ingredience

Dip

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nejprve si připravíme dip. V misce smícháme ingredience s prolisovaným česnekem. Dáme vychladit.
2.
Vařené brambory nakrájíme na tenká kolečka. Smažíme na oleji do zlatova. Hotové dáme okapat na ubrousek.
3.
Přendáme na talíř, posolíme a podáváme spolu s dipem.

Od: Ráďa 78, 16.6.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 18 Kč
Kategorie: předkrm, chuťovky, česká, brambory, vegetariánské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
498.44 kcal
Protein
13.48 g
Sacharidy
z toho cukr
67.85 g
8.72 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
19.17 g
3.09 g

Detailní rozpis podle ingrediencí