Opékané brambory s tomatovým dipem
Výborný způsob, jak zpracovat přebytečné vařené brambory. S ostřejším dipem se hodí i jako chuťovka k vínu.
Ingredience (2 x porce)
-
-
-
Dip
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Nejprve si připravíme dip. V misce smícháme ingredience s prolisovaným česnekem. Dáme vychladit.
- Vařené brambory nakrájíme na tenká kolečka. Smažíme na oleji do zlatova. Hotové dáme okapat na ubrousek.
- Přendáme na talíř, posolíme a podáváme spolu s dipem.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 669.99 kcal |
Protein: 17.65 g |
Sacharidy: 105.31 g |
z toho cukr: 9.82 g |
Tuk: 14.97 g |
z toho nas. MK: 3.67 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1698-opekane-brambory-s-tomatovym-dipem